logotip vmoreso drets reservats

Avís legal

Actualitzacions del web
Vmoreso Arquitectura i Disseny S.l.P.U, es reserva el dret d'actualitzar o eliminar els continguts d'aquest web, així com limitar-ne o impedir-ne l'accés de forma temporal, sense prèvia notificació.
Accés
El lloc web de V.Moreso Arquitectura i Disseny S.L.P.U, sota el domini vmoresoarquitectura.com, pot ser visitat lliurement pels usuaris, que al seu torn, es comprometen a fer-ne ús, tan de continguts com de serveis, amb conformitat amb la llei i amb el present avís legal.
Responsabilitat
V.Moreso Arquitectura i Disseny S.L.P.U. queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions, publicitat i opinons facilitades pels usuaris al lloc web.
Tractament de dades de caràcter personal
Al cumplimentar i acceptar els formularis d'aquest lloc web, que damnin dades de caràcter personal, estareu donant el vostre consentiment a la inclussió de les vostres dades en una base de dades d'usuaris d'acord amb la llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), sense perjudici de que pugueu, en qualsevol moment, exercitar els drets de rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

Avinguda Catalunya 38/40 bxs.L'aldea (43896) tlf:977 450 848 fax:977 450 555

Copyright@2011 (vmoreso arquitectura i disseny) reservats tots els drets. Avís legal